Pa je šla…

23.12.2007

…leva mečna mišica “v maloro”.In zdaj boli , pa peče in moj ego,ja to pa je poglavje zase.Šel sem k “dežurnemu” , pa v apoteko po mažo,pa nekaj proti bolečinam in hajdi mazat , pa se drogirat.Prazniki pa taki,pa še januarja imam pregled v Ljubljani ( na vsakih 12 mesecev).No bodo pač malo bolj čudno pogledali,ko bom “prikrevsal” tja med dohtarje.

Največja nesreča je ta , da imamo spalnice v prvem nastropju , vse ostalo je pa niže , po zavitih stopnicah, ki gre naslednje leto (2008) ven in pride “nazaj klasična rešitev” , taka z gangom na sredi poti,pa lepa lesena ograja,pa še kaj ( so bivša gospa omenjali neko vsoto, ki jo je dolžna tamalima),tako da bomo “pičili razkoš” ( šala mala).

Je pa tudi nekaj dobrega v vsem tem;mala dva sta pospravila vse,pa kakšen prigrizek mi “prišvercata” gor,pa seveda se požulita pri meni,me bosta zgleda hitro “odpikala” ko bosta ugotovila , da bom doma težil več, kot sta navajena (bolniška).

Me pa tolaži, da to ni posledica sobotne “žurke” in da to ni povzročil refošk,ampak je vsega kriva “poledica”;pa prosim ne okrog govort,ker to je pa zdaj , ko smo v kapitalizmu za 10 let resta.

Vas pa čaka več “materjala”,ker bom lahko tipkal in tipkal in tipkal , ter vas moril s svojimi “dislektičnimi” napakami ( prosim za razumevanje,bom začel poste pet,potem boste pa videli).Lep pozdrav iz zasneženih planin.

 • Share/Bookmark

V kategoriji Av boli...

 

2 komentarjev Dodaj komentar

 • 1. Freycha  |  25.12.2007 ob 08:02

  ah jej… nič prijetnega :-( No, boš pa lahko vsaj počel druge stvari, katerih sedaj zaradi natrpanega urnika nisi mogel.

  Sicer pa, ti kar piši, bom imela vsaj več čtiva za brat (čeprav me na knjižni polici čaka kar nekaj neprebranih knjig in priročnikov za vzgojo, pa si nekako ne vzamem časa).

 • 2. samoocka  |  25.12.2007 ob 11:53

  samoocka

  He,he, priročniki o vzgoji,ja to bi lahko bil naslov enega “dolgega” posta,mogoče pa napišem svojega.Kdo ve?Morda jaz?

Komentiraj

potrebno

potrebno ne bo objavljen

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljeni so naslednji HTML ukazi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe to the comments via RSS Feed