Nedelja

21.10.2007

To je dan , ki mi v bistvu ne pomeni nekaj posebnega , ker mi poklic nekako izenači dneve v tednu le na neko datumsko zaznavo.Vem , da naj bi nila nedelja nekaj posebnega , nek višek tedna in priprava na nov teden poln nečesa novega,toda zame je izgubila pomen.Zame je bolj pomemben prost dan pa čeprav je to dan sredi tedna ali pa nedelja.

Toda ko sem v nedeljo doma jo izkoristim, da sem z otrokoma.Tako se zjutraj utaborimo v postelji in gledamo risanke,skupaj zajtrkujemo in če dopušča vreme gremo ven v naravo.Najde se tudi čas , da skuham kaj bolj “zapletenega” ali prav posebnega.Skupaj ga pojemo in nato so na vrsti “naloge” ( takšne prvošolske) , pa igra ali pa samo malce poležavanja.

Ampak tudi dnevi , ko sem cel dan doma so podobni nedelji, tudi takrat skuham , pa tudi skupni zajtrk pred odhodom v šolo/vrtec je na sporedu.Takrat opravim tudi kašen opravek ali grem po nakupih, tako da se izognem nakupom “balasta”.Ali pa si vzamem kakšno minutko samo zase.Res , da mnogim nedelja pomeni družinski praznik, toda danes je takšnih praznikov vse manj,a sam pač izkoristim dneve , ki so mi na voljo.

Tako nedelja se počasi preveša v večer , ki naj bi prinesel sneg,mraz in Zimo v naše kraje , toda sam si še želim nekaj dni sonca , da postorim še zadnje pred zimo in da grem z avtom na menjavo gum.Smo pač odvisni od njega in mora biti zato vedno pripravljen in izpraven ( pa tudi nekaj mora imeti v rezervarju,hehehe).

Torej lep popoldan še in jutri novim izzivom nasproti.

  • Share/Bookmark

V kategoriji Globina duše

 

1 komentar Dodaj komentar

  • 1. pet-in-g-seks  |  21.10.2007 ob 16:49

    pet-in-g-seks

    to je reklamno sporočilo: na seks-blogu potekajo volitve. kdo bo zmagal? blondinke ali črnolaske?!

Komentiraj

potrebno

potrebno ne bo objavljen

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljeni so naslednji HTML ukazi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe to the comments via RSS Feed