Rojstni dan…

1.10.2007

Vedno sem si želel , da bi me vsaj za rojstni dan obiskal Oče,da bi vsaj za tisti dan našel čas,kakšno urico,da bi skupaj pojedla kakšno tortico, da bi se pogovorila,…A z leti sem spoznal, da je enostavno pozabil name in da razen preživnine zanj enostavno ne obstajam.

In jutri ima moj sine šesti rojstni dan, a mami se do danes ni spomnila , da bi pisala ali vsaj poklicala.No sicer se na kaj takega ni spomnila že lep čas , ki se bo počasi štel v letih,ker bo mesecev preveč.Toda najpomembneje je , da so se ga spomnili ostali , ki jih ima rad.Pozornost šteje in nekoliko boljše volje je bil in je kar nekako ozdravel.Saj ga je že nekaj dni mučilo in se je v soboto kar poslabšalo,pa je prišla Nika z očkom, pa bratranca sta prinesla darilo.Bil je že kar dobre volje in smo odšli malo ven , da se nadihamo jesenskega zraka.Pa je doživel “nesrečo”,ki je povezana s boleznijo in je včerajšni dan preživel v hiši , čeprav je prišel boter in so imeli v planu sprehod.Ostal je doma in sestavljal sestavljanko ( ki jo mimogrede sestavi s strahovito hitrostijo),bal se je da bi se zgodila kakšna ” nesreča”.Da je lahko šel danes v šolo se je odrekel celo “sladkarijam” in pridno pil nesladkan čaj,počival , samo da je danes v šoli.

Upam , da se jutri spomni nanj njegova mami in ga vsaj pokliče.Da bi prišla pa mislim , da je bolj “utopično” pričakovat.Bi pa pozornost naredila veliko dobrega.Včasih je dovolj samo slišati glas nekoga in je bolje , mnogo bolje.Sicer pa upam , da se bo zbudil natanko ob uri ko se je rodil in tako nadaljeval s “tradicijo”,ki jo doživljamo že vsa leta do sedaj.

Vse najboljše  “ta veliki”  in jutri svečka in tortica , hej zdaj potrebuješ že dve roki da pokažeš svoja leta.

 • Share/Bookmark

V kategoriji Naši Otroci

 

4 komentarjev Dodaj komentar

 • 1. zdravje  |  1.10.2007 ob 11:10

  Koliko ljubezni je v tebi! Za dva – tudi za mamico. Srečen sinek, ki ima takega očka!
  Tvojemu sinku in tebi želim, da vama srečo v življenju še naprej prinašajo ljudje, ki vaju imajo resnično radi.

 • 2. midve s Saro  |  1.10.2007 ob 12:33

  Ta velikemu VSE NAJBOLJSE! Zeliva mu zdravja in srece, ostalo mu pa tako in tako prinasa ocka:) In tudi ce mamica ne poklice, vazno je da ima iskrene ljudi okoli sebe, ki mu zelijo najboljse-vseeno pa upam, da se le spomni in mu vosci.
  Lepo praznovanje se naprej:) papa

 • 3. mami3  |  1.10.2007 ob 19:52

  no pa še z naše strani… VSE NAJ NAJ mali veliki šolar.

  Pa držim pestke, da mamica pokliče. Da bo zbrala dovolj poguma in svojemu malčku v polepšala praznovanje.

 • 4. samoocka  |  2.10.2007 ob 22:36

  samoocka

  Hvala vsem v imenu našega Tevža .In ja spet je bila budnica ob 4.00 zjutraj,kot vsako leto.Danes pa je doživel svoj prvi športni dan.
  Hvala še enkrat.

Komentiraj

potrebno

potrebno ne bo objavljen

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljeni so naslednji HTML ukazi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe to the comments via RSS Feed