Delo pod nadzorom

9.08.2007

Danes sem imel pri delu nadzor in tudi za jutri ga imam napovedanega , pa za ponedeljek in potem dopust , ter dvajset (20) dni miru nekje , kjer me nihče ne najde.Nekje tam doli ob morju in mir, mir, miiir in nič službe ničesar,samo moja dva sončka in morje.

A vrnimo se  k temu , da trenutno vozim pod nadzorom , kot da samo čakajo ,da mi spustijo kakšno v smislu ” pritožuješ se toda delo opravljaš no bolj tako , tako”.Toda te dni podoživljam svoj izpit in kako prokleto dobro še poznam predpise in kar čudim se samemu sebi , da je moje znanje in sposobnost na taki ravni.Ni samohvala ampak ugotovitev današnjega “nadzornega”.Nekaj se pozna , da včasih usposabljam kakšnega pripravnika ( kandidata) in tako obnavljam svoje znanje.

Toda malo me moti to , da mi po dvajsetih letih nekdo gleda pod prste in to brez ( vsaj meni) znanega razloga.A kako naj povem , da sem tem , ki me nadzirajo nekako hvaležen , saj tako še bolj poglabljam svoje znanje in osvežujem predpise, ter tako nekako tudi pripravljam samega sebe na “periodične izpite”, ki se nam obetajo konec leta.

Ja nekako se kaže , to , da je nekaj slabega tudi za kaj dobro.Nekako bom zdržal jutrišnjo nočno in še ponedeljek potem pa,…,malo si bom oddahnil in se pripravil na nove izzive od katerih me prvi čaka že takoj prve dni septembra ( prvi šolski dan).

Zdaj pa grem počivat , da bom jutri spočit in sposoben , da dokažem , da z mojo strokovnostjo in sposobnostjo ni nič narobe.Morda bodo ljudje , ki me nadzirajo spoznali , da ni nič narobe ampak je to zgolj kaprica oziroma užaljenost nekoga, ker se je zgodilo nekaj , kar se ne ujema z njegovimi načrti.Se pač zgodi , da o težavah zve nekdo , ki ima moč, da jih uredi in potem manipulatorje to boli.

Zdaj pa vidim le v nečem motivacijo in to je v skorajšnem dopustu, ki so mi ga danes le odobrili.Hvala in lahko noč.

  • Share/Bookmark

V kategoriji Cinizmi, Globina duše

 

Komentiraj

potrebno

potrebno ne bo objavljen

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljeni so naslednji HTML ukazi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe to the comments via RSS Feed