ŽENSKA

4.06.2007

Ta post bo slavospev vsem ženskam , pa čeprav nas včasih ne razumejo, ljubijo in govorijo čez nas.Čeprav nas zapustijo in gredo z drugi , drugam, nam pustijo otroke , dolgove in slab priokus , so le in bodo Ženske.Mi pa bomo še vedno moški ki se zaljubljajo vanje , pa čeprav … pa pustimo to.

Sam sicer ne dam valiko na lepoto , tisto , ki mine , veliko več mi pomeni to kar nosi v sebi in daje navzven.Mora se znati nasmejati , a hkrati naj joče ko čuti potrebo po tem.Pomembno je da zna prijeti za roko in se pusti prijeti in objeti , da nas jemlje take kot smo in da nas prosim ne spreminja ampak nam pusti malo tistih “moških napak”.

Ko smo že pri spreminjanju.Ali bom še vedno tisti v katerega si se zaljubila , če me boš začela spreminjati , posegati v moje bistvo , me omejevati in mi dopovedovati , da sem navaden egoist , ki vidi le sebe.

Ali pa me boš izboljševala in rastla skupaj z menoj in mi dala vedeti , kaj si želiš in kam naj te še poljubim takrat ko ljubkujem tvoje telo in ko mi najbolj zaupaš.Mi boš pustila blizu in mi zaupala tudi najbolj intimne težave in stiske ali pa me boš raje odvrnila od sebe , le da ne bi izgledala nebogljena ali celo nemočna.

Toda vedi , da sem tukaj zate , pa čeprav me imaš za egoista, za slabega ljubimca,za nekoga ki popiva po gostilnah, ki ti ne pomaga skrbeti za otroke , ki namesto bi pokosil travo igra pikado s prijatelji.Vem , da ne misliš nič slabega , ker iz tebe govori strah pred izgubo , zavedanje , da lahko odidem in te pustim Samo.

Zato še enkrat :”Alli bom še tisti v katerega si se zaljubila , če me boš spreminjala in mi vedno znova govorila…?”

Raje me objemi ljuba in mi pusti , da poljubljam tvoje telo vedno niže , pusti mi da poljubim tvoj cvet , da občutim tvoje telo , da ga raziščem , da mi zaupaš in mi usmerjaš poljube , da si srečna , da igra glasba , pa čeprav je nihče ne sliši, le ti .Pusti mi , da ti povem in pokažem , da se nimaš česa bati in pusti mi , da ti obrišem solzo, da s svojo bližino pobožam tvojo ranjeno dušo.

Le spustiti me moraš bliže sebi in mi zaupati, moraš odmisliti trnje , videti moraš cvet , videti moraš ljubezen in potem… ne bom več egoist , ki se naceja po gostilnah, ki te vara in je slab ljubimec.

Ja le spustiti me moraš v svoj svet in me sprejeti takega ,kot sem , kajti sam te sprejemam takšno kot si , ker sem v tako zaljubil in ne nočem te spreminjati in te izgubiti.Želim te ljubiti in biti del tvojega sveta,oče otrok,nekdo , ki kreše iskrice in ko se nasmejiš pomislliš na zadnje kosilo, na zadnje nežnosti.

Ženska si in daješ Življenje , a pusti mi , da ga Živim o tebi, da ga s teboj ustvarjam.Ko bi vedela kako lepa si v mojih očeh, kako si želim tvojega dotika , pa čeprav lahnega,ko bi vedela kako se te želim , ker sem Moški in ti …

…”došla si tiho nečujno koa prva ljubav”…( Balaševič) in saj je vsak dan nov dan in zakaj se ne  bi vsak nov dan zaljubil vate Ženska.

Si mama, si ljubimka/prijateljica/kuharica,si tista ki pleše ob meni in si tista ,ki mi pusti , da se zaljubim vate, ja Ženska , daj primi me za roko in …

“You are so beautiful to me

you are so beautiful to me

can`t you see

your everything I hoped for

your everything I need

your so beautiful to me

Such joy and hapiness you bring

such joy and hapiness you bring

like a dream

a guiding light that shines in the night

heavens gift to me

you are so beautiful to me”( J.Cocker)

Hvala , ker ste. Ženske.

 • Share/Bookmark

V kategoriji Iskrice v očeh

 

7 komentarjev Dodaj komentar

 • 1. layla  |  4.06.2007 ob 10:59

  Ni zakej! ;)

 • 2. Klavdija  |  4.06.2007 ob 11:04

  Krasna izpoved.Moški bi morali večkrat povedati kaj takega,kot si ti napisal.Lepo in iskreno.Hvala tebi !

 • 3. tvojamala  |  4.06.2007 ob 11:19

  Poznam nekoga, ki na enak nacin povelicuje zenske. jih kuje v zvezde ,govori sanjsko, deluje in nastopa se bolj sanjsko..pa vseeno brezcutno pohodi eno srce. Njeno srce. Kar naenkrat niso vec zenske tista super bitja. Kar naenkrat ni zenska tisto kar je potrebno povelicevati in dvigovati.Kar naenkrat je sam prevec zmeden in samosvoj. Kar na enkrat ne zmore vec.Uredit svojih misli.
  In kdaj se to naredi?Takrat,ko vidi zensko, ki jo je strah, nebogljeno in potrebno objema…Takrat..

  Torej kje je smisel vseh teh slavospevov ce ob najmanjsi solzici zbezite?

 • 4. samoocka  |  4.06.2007 ob 11:57

  samoocka

  Dolžan sem ti odgovor Tvojamala, bom kratek in jedernat, ker kuham kosilo(ja znam celo kuhat) , potem pa moram po otroka v vrtec,…Si žalostna , si nesrečna,tvoj blog kaže na to.Ne bežim pred ničemer ampak vstrajam in skrbim za otroka, pa meni tudi nihče ne ponudi robca , da bi mi obrisal solze.Lahko ti jih jaz, ampak ali mi boš pustila blizu, ali pa boš jokala in boš jezna na cel svet?
  Bodi fajn in če potrebuješ ramo za jokanje …

 • 5. Klavdija  |  4.06.2007 ob 11:59

  Tvojamala-jaz nebi predalckala,saj ves kako smo ljudje razlicni.Zal mi je za tvojo slabo izkusnjo.Vse nas je strah bolecine.Vsi smo isti ob zacetku in koncu.Kako prezivimo vmesni cas,je odvisno od nas samih.Se vedno obcudujem moskega,ki zna in upa povedati svoje obcutke.Vrjemi ,da ziveti z nekom ki tega ne zmore,veliko bolj boli,kot ce kdaj zmrzne ob tvojih solzah.Smo pa tudi zenske vcasih cudne in mislimo ,da nas moski razumejo tudi brez besed.Pa nas ne,enim je potrebno skoraj narisat,pa jim se ni jasno..

 • 6. katarina  |  5.06.2007 ob 13:21

  OOO kok lepo.
  jaz sem hotela spremenit samo očeta svoji hčera, podzavestno. ko sem se tega zavedla, sem si prisegla, da ne bom več nikoli nikogar spreminjala. take in or live it je moj moto. žal pa imajo ljudje okoli mene izredno močno željo, da bi spreminjali …. mene. :) pa se ne dam. eto, ne dam se.

 • 7. Samo jaz  |  6.06.2007 ob 11:18

  Kaj tako lepega s strani moškega nisem prebrala že zelo dolgo – če sploh sem kdaj. Zelo resnično – težko je nekoga spustiti blizu….
  Želim ti ogromno pozitivne energije, ker jo potrbuješ in vem tudi kje jo črpaš!

Komentiraj

potrebno

potrebno ne bo objavljen

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljeni so naslednji HTML ukazi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe to the comments via RSS Feed