Jutri grem na štrik…

1.06.2007

                                         p9100220.JPG

Vstal bom ob treh zjutraj in potem grem za Logarsko ali pa v Robanov kot , bom videl kako bom razpoložen , pa tudi od vremena bo vse odvisno.Grem sam , ker potrebujem mir in popolno osredotočenost , da bom lahko premišljeval ali pa enostavno izklopil vse.Morda bom srečal koga , a raje bi bil sam tam v steni , s svojimi mislimi in občutki.

Ja obesil se bom na štrik in potem malce sem in tja , prava gugalnica in čisti adrenalin.Vriskal bom globoko iz grla bo prišel krik ali pa celo klic , zaklical bom njeno ime in potem…morda bo odmev dovolj dober , da ga ponese do nje.

Najbrž bom šel tja nad slap pa na Mrzlo goro , proti Savinjskem sedlu,najbrž bo še kje sneg ( to je ziher).Vmes si bom tam na izviru natočil Savinje in pod Okrešljem bom prižgal svečko , kot jo vsakokrat , ko grem tam mimo ( v spomin na gorske reševalce in alpiniste , ki so umrli v nesrečah ).Ko bom tam na sedlu bom gledal dol na Koroško ( avstrijsko).

Pogovoril se bom z Njim , povedal mu bom vse , kar nosim v sebi in kar se je nabralo odkar sem nazadnje sedel tam gor.Najin pogovor je bolj monolog , a meni pomaga , nekako lažjega se počutim in potem se bom le zazrl tja v daljavo in se prepustil zvoku tišine, umiril se bom v sebi in pozabil na čas .

Morda bom šel tja v Robanov kot in si v kakšni steni privoščil visenje in potem odklop , ko bom na vrhu. Pozabil bom na čas vsaj za trenutek in morda se prepustim kakšnemu spominu ali pa se ozrem v prihodnost.Ma saj ni pomembno kaj in kako tam bom samo jaz in … moje misli , občutki in Ona.

Danes ne bom šel spat ampak bom poslušal glasbo ( kakšne Pink floyde ali pa morda Deep purple,…) in misli bodo šle po svoje in saj veste kje bodo.

Toda jutri grem pa na” štrik”… Če bo le roža pokazala lepo vreme.

                                                        p9100225.JPG

  • Share/Bookmark

V kategoriji Iskrice v očeh

 

1 komentar Dodaj komentar

  • 1. Klavdija  |  4.06.2007 ob 11:33

    Jaz se tudi vcasih pogovorim z njim..
    Vem kako pomirjajoc in svoboden obcutek je.Moj sicer ni tako visoko,mi pa vseeno prisluhne :)

Komentiraj

potrebno

potrebno ne bo objavljen

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljeni so naslednji HTML ukazi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe to the comments via RSS Feed