Prav posebno darilo

29.05.2007

                                          p5260382.JPG

Sobota in lep sončen dan , poln topline , sproščenosti in druženja in da ne pozabim dobil sem tri lepa darila.A o tem pozneje , na vrsti sta slavljenca , ki jima je bila namenjena torta ( glej sliko ), če dodam da je bila zeeelo dobra in iz dveh okusov in sploh malce posebna , ampak … mljask. A sedaj k darilom , ki jih eni gledajo skoz oči vrednosti v denarju , drugi pa spet skoz oči prijateljstva in “malih” toda ogromnih pozornosti.Najlepše darilo , ki ga lahko daš si ti sam in najlepše kar lahko dobiš je družba prijateljev , ki te s tem ko praznujejo s teboj še posebej počastijo.Najbolj enostavno se je opravičiti , nekoga prikrajšati za svojo družbo.Res , da je majhno darilo , majhna pozornost željena , posebej v otroških očeh , a sproščena družba vrstnikov je še boljše in lepše darilo. Kako prijetno je stati ob torti , ko ti zapoje zbrana družba in si najpomembnejši tisti hip, tisti dan , kako gre v slast torta , ko jo ješ v veliki družbi razigranih prijateljev.To je tvoj dan . In to je že eno od daril , ki sem jih dobil – prijetna družba prijateljic in naših otrok, prijeten vrvež pozno pomladnega dne , neke uverture v poletje in počitnice , ko se bomo lahko malce oddahnili.

                                                      p52603861.jpg

A tu je najlepše darilo , ki ga lahko dobiš in to je nasmeh sreče in tiste iskrice v očeh , ko je vse tako lepo in veselo.Rad imam ljudi , ki znajo pokazati svojo srečo in jo deliti .In ni lepšega , kadar je zadovoljen otrok .Že tako morajo kdaj potrpeti in se zadovoljiti s tem , kar smo jim sposobni nuditi , a to da so ob takih trenutkih oni Najpomembnejši , ter da jim damo vedeti , da je to njihov dan je eno tistih daril , ki jih ne merimo z denarjem ampak z nasmehom na otroškem licu.

Želim si čimveč takih daril , takih trenutkov , ko se sprostimo in si napolnimo Življenje tudi s prijetnimi dogodki in smehom .

Ja vse se je začelo s “solzicami” in strahom , da vreme ne bo “ta pravo” ; pa je zdržalo vreme in se je končalo s smehom , veseljem in … ( nekaterih stvari enostavno ne moremo opisati z besedami , moramo jih doživeti , jih shraniti v skrit kotiček lepih doživetij).

            ZATO HVALA VSEM , KI STE SPREMENILI “SOLZICE” V NASMEH .

Hvala očetu  za peko , sestrama za pomoč in torto , vsem za gostoljubnost in a lahko to ponovimo še kakšno krat , refošk pa :” Rad bi spoznal “sod” iz katerega je natočen.”

                                            Hvala še enkrat za ta prav posebna darila.

 • Share/Bookmark

V kategoriji Iskrice v očeh, Naši Otroci

 

4 komentarjev Dodaj komentar

 • 1. katarina  |  29.05.2007 ob 15:12

  ej, jaz bi tut rada dobila slikce. :)

  dan je bil krasen, družba fenomenalna in prav res sem nabolj srečen človek na svetu, ker poznam take ljudi.

 • 2. mateja  |  29.05.2007 ob 19:25

  O Katarina, tole si pa tako lepo napisala, da bi se človek kar zjokal.Hvala Katarina v veliki meri predvsem tebi za finančno pomoč, ker brez tvoje pomoči tega čudovitega dneva ne bi bilo.Marko iskrena hvala pa tebi za slike in sebe.Ma ne vem kaj naj rečem vsem razen to , da sem hvaležna za prečudovit dan, ter na ponovitev.Bodite to kar ste, ostalih je tako že preveč.

 • 3. mateja  |  29.05.2007 ob 19:37

  Hval tebi samo očka za tale čudovit poln topline in hvaležnosti napisan post-komentar ali karkoli pač že. HVALA.

 • 4. samoocka  |  29.05.2007 ob 20:18

  samoocka

  Hvala Vam vsem skupaj za Eno veliko srce in za dobro družbo.Ponovitev pa se že zdaj veselim.
  Bodite fajn bodite to kar ste.

Komentiraj

potrebno

potrebno ne bo objavljen

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljeni so naslednji HTML ukazi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe to the comments via RSS Feed