Dober konec , vse dobro

1.05.2007

Dan se je začel z budnico , ki mi odkrito povedano ni bila ravno po volji , klicala je “tabivša” in po celih dveh mesecih napovedala svoj “velecenjeni” obisk in v svojem slogu zahtevala še neke stvari ( voziček marelo ) , da jo pač potrebuje za ta malo , ki jo ima samo mimogrede ” s ta novim” . Zmeniva se za čas obiska , da ju pripravim in povem babici kako in kaj ( sam sem odšel v službo ) . In glej prvo razočaranje , ura obiska nje pa od nikoder , babi ju tolaži , v smislu “morda je kaj narobe ” in ” saj bo prišla” ; in res pride , zamudi “samo štiri ure” , ter za povrh v trenutko , ko sta ta mala dva v “banji”  pozvoni . Obisk poteka , kot je običajno in na koncu , hja to pa sodi v kategorijo “saj ne more biti res , pa je “,pride jo iskat njen zdajšni zaradi katerega je pristala v varni hiši . A za konec , vse dobro ; dan je bil tudi nasmejan in zadnje štiri ure službe so minili , v znamenju “pozitivnih” vibracij , kresov ob poti iz Prlekije in ognjemeta na Ptuju ; hvala Maji za družbo ( danes je imela malo dela , saj ni dijakov) , kofetek , ki ga je spila z mano in temu , da se zna smejati .

In polsestri mojih otrok :” Nina nana dete že spava in ko se zjutra zbudi naj se mu  sončece nasmeji .”

Hvala še enkrat za dan in jutri ; saj res jutri , pa nov post in naslov , nekaj , no boste že jutri prebrali , o čem , zakaj in , da smo se imeli fajn.

Pa, da ne pozabim , če boste zjutraj zaslišali zvoke , ki jih niste vajeni =) to je budnica .

  • Share/Bookmark

V kategoriji miks

 

Komentiraj

potrebno

potrebno ne bo objavljen

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljeni so naslednji HTML ukazi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe to the comments via RSS Feed